Hopp til hovedinnholdet

Liker gutten meg tilbake?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg var på fest med noen venner en gang, og etter det på nach. Sov over hos han som hadde nach, sammen med en gutt som jeg møtte på festen og nachet. Vi lå og koste hele natta og spoona og han strøk meg i håret og på armen. Jeg fikk litt følelser for han og synes han er veldig søt. Men jeg er usikker på om han liker meg. Han koste med meg, fikk øyekontakt, holdt armen rundt meg og viste mye interesse i løpet av kvelden/natta. Vi snakker fortsatt sammen på snap men ikke så mye, og jeg aner ikke om han liker meg tilbake. Har prøvd å spørre om å finne på noe, men føles som om han har på en måte friendzona meg litt. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg tenker tilbake på den natta da vi koste veldig ofte, og jeg savner han. Vil at det skal gjentas og at vi kanskje etterhvert blir sammen ellernoe, men usikker på om han vil det. Håper dere kan gi meg noen råd til hva jeg skal gjøre videre, og si om dere tror om han gutten liker meg tilbake fordi vi koste en natt. Takk

SVAR

Besvart 20.08.2020 10:38:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
attach_file

Ulykkelig forelskelse

Du har kanskje opplevd at du har vært forelsket, men at denne personen ikke følte det samme som deg. Da er det viktig å huske på at det ikke er deg det er noe galt med.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie.

 

Les mer
account_circle