Hopp til hovedinnholdet

Vil gå videre med noen jeg hooket med på fest. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går bare rett på sak, for greia er at jeg møtte denne gutten på fest. Jeg visste fra før hvem han var siden han er en av de mest populære guttene i Oslo. Store deler av kvelden tilbrakte vi sammen hvor vi hooka, snakket og han åpnet seg veldig om personlige ting til meg. Jeg likte veldig godt å være m han og måten han så på meg fikk meg til å føle meg spesiell, og jeg følte vi hadde noe. Tidligere har jeg holdt på m folk, men de har aldri fått meg til å føle meg sånn så fort, søev npr jeg har drukket. Jeg fikk addet han på Snap og ser at han ikke er den største snapperen, til tross for sin popularitet. Alt jeg vil er p vøre m han men d går ikke siden vi knapt kjenner hvernadre og jeg kan ikke vite at han forsatt husker navnet mitt (begge hadde drukket). Har også hørt at han er player, men han pleier ikke vøre slik m alle jentene han er med. Alt jeg vil er å gå videre, men hvirdan?

SVAR

Besvart 20.08.2020 15:19:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få noen til å like deg

Er du forelsket, men føler du ikke blir lagt merke til? Sliter du med å komme ut av vennesonen? Det kan lønne seg å være litt tøff og tørre å være seg selv.

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle