Hopp til hovedinnholdet

Hvordan komme over en gutt som man liker ekstremt godt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg begynnte nettopp på undgdomskolen og jeg lurer på hvordan man kommer over en gutt man liker ekstremt godt! Det er en gutt fra den gamle klassen min som jeg liker. Han liker ikke meg, og nå ser vi hverandre ikke lenger fordi han går i en annen klasse og vi hat friminutt klassevis pga corona! Jeg savner han såååå mye, men han liker jo ikke meg. Jeg trodde jeg hadde kommet over han, men jeg begynte å like han igjen og når jeg så han i skolegården med noen andre folk begynte jeg nesten å gråte. Jeg har likt han av ig på i 5/6 år nå! Jeg vil gjerne få hjelp!!! Klem en jente som håper på svar❤️

SVAR

Besvart 23.08.2020 10:22:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Ulykkelig forelskelse

Du har kanskje opplevd at du har vært forelsket, men at denne personen ikke følte det samme som deg. Da er det viktig å huske på at det ikke er deg det er noe galt med.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie.

 

Les mer
account_circle