Hopp til hovedinnholdet

Det var mye frem og tilbake med en jente, liker hun meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Ok, så det som skjedde var at jeg og en jente har chattet i et halvt år eller noe sånt. Jeg er driit forelsket i henne og prøver og chatte så ofte jeg kan. Plutselig en dag så sier hu at hun ville face time. Vi facetimer til jeg måtte gå, vi fortsatte og chatte etter det, men da begynte hun og si at jeg var deilig, at jeg skal ta selfie og gi henne komplimanger! Jeg ble veldig hyped. Vi chatter litt videre. Så sender hun en snapp der hvor det står: vil du bli sammen med meg?... jeg visste ikke hva jeg skulle svare fordi jeg har aldri hatt en kjæreste før. Så jeg tester henne med og si tuller du og sånt. Plutselig så sier hun at det var en tiktok trend eller noe. Jeg ble litt lei meg. Men så stoppet hun og chatte med meg... så tror dere hun likte meg?

SVAR

Besvart 29.08.2020 20:39:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik er du trygg på nett og sosiale medier

Det er fort gjort å se noe ubehagelig, eller gjøre noe man angrer på. Her er ti nettvett-tips.

 

Les mer
attach_file

Hvordan flørte på nett

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle