Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en jente som jeg tenker på hele tiden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ny i et ungdomskorps og er blitt forelsket i en jente som jeg tenker på hele tiden, problemet er at jeg ikke tør snakke med henne..... jeg tenker på henne hvert eneste sekund jeg er våken. Jeg har aldri følt det sånn før, hun er rett og slett perfekt. Hvordan skal jeg gå fram med dette her, jeg trenger råd til hvordan jeg tar første kontakten med henne. Hun er en veldig sosial jente og virker lett å snakke med.... men jeg tørr ikke, jeg har alltid vært god til å takle avvisninger, men jeg tror jeg dør inni meg hvis hun ikke liker meg tilbake.... jeg vil ikke ha noe med andre jente å gjøre hvis jeg fikk henne....

SVAR

Besvart 26.08.2020 17:40:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
account_circle