Hopp til hovedinnholdet

Jeg har likt en gutt siden 8 klasse, og jeg liker han fortsatt på VGs 1!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Har likt en gutt siden 8 klasse liker han fortsatt nå på VGs 1. Hva skal jeg gjøre? Jeg faller aldri for nye gutter uansett hvor hyggelige dem er mot meg. Det er ofte jeg tenker jeg er over han men med en gang jeg ser han er jeg tilbake igjen til start. Jeg ser han kanskje rundt 6 ganger i måneden, når jeg møter han på gata eller på f.eks fotballbanen. Føler jeg har prøvd alt for å komme over han. Jeg har tenkt så lenge at det kommer til å gå over etter litt tid, men det har jeg sagt i 3 år nå. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 31.08.2020 01:23:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle