Hopp til hovedinnholdet

Må man bli sammen når begge liker hverandre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, har en gutte bv og vi har vært venner i over 9 måneder, gikk på forskjellige skoler, men nå går vi sammen. han blir ofte sjalu når jeg snakker med andre gutter og jeg blir sjalu når han snakker med jenter. plutselig sier han «tror jeg liker deg, bare søk på ung» og alle punktene på «20 tegn på at du liker noen» stemmer mellom oss, og mange andre nettsider. spurte vennina mi om jeg liker han og ga henne opplysninger, hun sa ja. har aldri likt noen og har ikke lyst på kj. må man bli sammen når begge liker hverandre? er jeg for ung til å like noen? og er det haram og like noen?

SVAR

Besvart 05.09.2020 12:15:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Å ikke ha kjæreste

For mange har det aldri helt passet. Kanskje er det ikke rett tidspunkt, kanskje har du ikke tid, eller kanskje liker du friheten. Ungdomsjournalist Julie har med om det å være singel.

 

Les mer
account_circle