Hopp til hovedinnholdet

Kommer ikke over en gutt jeg har likt lenge

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har likt en gutt siden 2016 men ble aldri noe særlig nær han og hakke snakka med han på jwl lenge. Har hatt noe kj i mellom og har glemt han til tider men når jeg kommer på han igjen er d som jeg fortsatt liker han. Det er egt jwl irriterende fordi d stopper meg nå i å si ja til andre i håp om at han vil like meg. Det er også irriterende fordi jeg ikke egt kjenner han, går på samme skole eller er noe særlig nær. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 12.09.2020 23:23:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
attach_file

Ulykkelig forelskelse

Du har kanskje opplevd at du har vært forelsket, men at denne personen ikke følte det samme som deg. Da er det viktig å huske på at det ikke er deg det er noe galt med.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie.

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

9 flørtetips for Snapchat

Snapchat er en fin måte å få kontakt og bli kjent med andre på, men hvordan bør du gå frem for å flørte med noen du liker litt ekstra godt?

 

Les mer
account_circle