Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil si at jeg har følelser for henne

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

1 år siden en jente startet i samme firma som meg. Hu har type så det da vi ble venner på FB. Vi havnet på samme prosjekt å vi begynte å snakke sammen der å brått ble det hele arbeidsdager med prat om alt og ingenting og sendte klissete sanger til hverandre. Hu sa brått at om typen stikker måtte jeg flytte inn. Vi ble veldig nære å hu spurte om jeg var jomfru noe jeg er. En dag var hu borte fra jobb. Men på kvelden samme dag sendte hu snap om at hu hadde drømt at jeg mistet dommen til henne. Måneder gikk der vi snakket som vanlig, hele arbeidsdager. Jeg ville ikke si eller gjøre noe siden hu hadde type. Men brått ble hu mer interessert i å finne på ting etter jobb. Å endelig smalt det, hu inviterte meg ut en helg. Eneste er at noen dager før den helga fortalte hun at hu hadde blitt gravid å jeg ble glad på hennes vegne men hu lurte på om jeg var skuffet. Jeg har lyst til å si at jeg faktisk har følelser for hu men føler det er kriminelt å si nå? Men jeg må si det uansett hva som skjer

SVAR

Besvart 17.09.2020 13:27:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Å være forelsket i noen som allerede har kjæreste

Av og til er du ikke like heldig med hvem du forelsker deg i. Noen ganger gjengjelder de rett og slett ikke følelsene dine, andre ganger kan de være opptatt.

Skrevet av ungdomsjournalist, ung.no

 

Les mer
account_circle