Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skaffe seg en bestevenn og hva skal jeg gjøre med gutten jeg liker?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg går i 8klasse og er sykt forelska i en gutt. æ vet at ei annen i klassen og i gjengen er forelska i han samme men jeg vet at han vertfall liker meg litt men jeg vet ikke om jeg tørr å si at jeg liker han og begynne å "holde på" med han i å med at hun andre også liker han veldig og jeg ikke vil bli uvenn men noen, en annen ting er at jeg ikke helt vet hvem jeg skal henge med og jeg har ingen ordentlig bestevenn? jeg føler jeg kan snakke med de aller fleste i klassen og jeg er også venn med et par stykker i 9 klasse. men jeg vet ikke hvem jeg kan bli bestevenn men.. jeg vet at mann ikke pleier planlege hvem som skal bli din bestevenn men jeg vet at jeg trenger en bestevenn fordi jeg er en person som trenger å snakke om masse forskjellig uten at d skal bli delt videre...men jeg føler ingen i klassen er helt som meg på en måte..? jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å finne ut hvem som kan bli min "bestevenn"? å burde jeg snakke med denne gutten eller burde jeg være forsiktig?

SVAR

Besvart 27.09.2020 19:25:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Det kan fort bli problemer når bestevennen din er forelsket i den samme som deg. Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen...eller?

 

Les mer
account_circle