Hopp til hovedinnholdet

Jentene jeg liker, liker bestevennen min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har vært på leirskole nå, og møtte en snill, søt, morsom og pen jente som også var litt kul, og turte å si ifra om det var noen som plaget henne eller noen andre. Vi har en Snapchat gruppe med folk fra leirskolen, siden vi vanligvis ikke møtes, siden de bor litt unna. Jeg tror jeg er forelsket i henne, som jeg også har tidligere vært i andre jenter som f.eks går i klassen min. Problemet mitt er at alle de jentene nesten alltid er forelsket i bestevennen min. Og når jeg sier bestevennen min, så mener jeg bestevennen min, fordi jeg aner ikke hva jeg skulle gjort uten han. Han har hjulpet meg så mye i nesten 8 år, og jeg føler at jeg ikke har hjulpet han noe særlig. Jeg så at vennen min og hun jenta likte hverandre veldig. Men jeg kan ikke ta det fra han etter alt han har gjort for meg. Jeg har aldri hatt en kjæreste enda, men det er en jente i klassen min som jeg jeg har vært helt betatt av siden 1. klasse. Hun liker også bestevennen min tror jeg, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

SVAR

Besvart 29.09.2020 12:24:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Det kan fort bli problemer når bestevennen din er forelsket i den samme som deg. Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen...eller?

 

Les mer
attach_file

Ulykkelig forelskelse

Du har kanskje opplevd at du har vært forelsket, men at denne personen ikke følte det samme som deg. Da er det viktig å huske på at det ikke er deg det er noe galt med.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie.

 

Les mer
account_circle