Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt veldig godt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg liker en gutt som går i Gruppe A (jeg går i B) og jeg liker han veldig. Uansett hvor jeg er så er han der liksom. Og jeg greier ikke arbeide på skolen fordi jeg tenker på han. Han kommer bort til meg gangske ofte og ser mye på meg (jeg vet det fordi vi møter blikkene ofte, og han smiler). Når vi var ute sammen, med noen venner, så gikk han nesten bare med meg, men var litt sjalu også. Akkurat som vi har kjent hverandre lenge. Han sa han ville ha kjæreste, og av de vi var med, at drt har meg han ville vært sammen med. Han er mye borti meg og såå snill. Han sa også jeg var søt. Vi snakka mye sammen om at «vi skulle dø lonely together»

SVAR

Besvart 29.09.2020 13:44:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle