Hopp til hovedinnholdet

Jeg har ødelagt sjansene mine overfor en gutt, fordi jeg gjorde en feil.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har gjort en dum ting. Jeg var ute på fest og drakk en del alkohol. Jeg drev å pratet med en gutt jeg likte samtidig som jeg var på fest. Når jeg var på tur hjem så ente det opp med at jeg sendte noen nakenbilder av meg selv, men jeg fikk noen bilder tilbake så jeg tenkte at dette egentlig bare var artig. Noen dager senere pratet jeg med kompisen min som fortalte meg at det ikke var lurt og at han gutten jeg likte kanskje ikke var like interessert etter det som skjedde. Jeg angrer ekstremt mye og vet ikke hva jeg skal gjøre, nå føler jeg at jeg har ødelagt sjansen min på den gutten fordi jeg gjorde en feil. Skulle ønske jeg kunne fått en ny sjanse.

SVAR

Besvart 07.10.2020 14:10:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Å be om unnskyldning

Å be om unnskyldning er noe vi alle har gjort i løpet av livet. Men hvorfor gjør vi det? Og hvordan kan man få sagt det på best mulig måte? Her får du tips til hvordan du kan be om unnskyldning.
Av Tiril, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
account_circle