Hopp til hovedinnholdet

Sammen med en gutt på 20. Noen i familien er i mot det. Jente 16

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har holdt på med en gutt en stund å vi er egt nesten sammen. Jeg er 16 og han er 20. Han har blitt anmeldt for sex med noen som er 14, men det var frivillig! Han drikker hver helg og kjører fort og spinner når han kjører. Moren min og stefaren min har tatt han godt i mot og har kontakt med han selv. Men besteforeldrene mine og onkelen og tanta mi er veldig imot at jeg er med ham. Mormoren min satt her om dagen og forøkte å snakke meg vekk fra han og sa at valg jeg tok nå kunne gjør at jeg ikke fikk til det jeg vil senere. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, familien er kjempe viktig for meg, men det er også han gutten.. Jeg skjønner at de er redde for meg, men jeg liker å være med han. Hva skal jeg gjøre? Tusen takk, på forhånd

SVAR

Besvart 11.10.2020 10:05:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Får du ikke lov til å ha kjæreste?

De fleste unge i Norge har lov å ha kjæreste. Det er imidlertid mange unge som opplever at familien eller miljøet setter begrensninger når det kommer til det å ha kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle