Hopp til hovedinnholdet

Begge har følelser for hverandre, men kan ikke være sammen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Hvordan kan man takle en situasjon best mulig hvor begge har følelser for hverandre men det ikke vil funke fordi de bor så langt unna hverandre? Begge har følelser, men han sier det ikke kommer til å gå på grunn av avstanden. Og for meg gjør det så vondt, jeg tenker på han hver eneste dag gråtende og vet ikke hva jeg skal gjøre. Føler meg som et vrak og jeg har null motivasjon til noe som helst lenger. Jeg savner han så mye og tror jeg alltid kommer til å ha følelser for han. Vi bestemte oss for å bare være venner, men det føles bare rart og når vi snakker så merker begge at det er noe mer der, men vi får ikke gjort noe med det. Vet ikke om det ga mening, men ihvertfall så vil jeg prøve å ikke la det gå så mye utover skole og andre forhold, fordi akkurat nå så kjenner jeg meg selv ikke igjen og jeg oppfører meg som en dritt mot alle rundt meg uten å mene det. Så vær så snille hjelp, jeg orker ikke mer. Hva skal jeg gjøre? Burde jeg si det rett til han, at jeg trenger en pause?

SVAR

Besvart 18.10.2020 00:11:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Ulykkelig forelskelse

Du har kanskje opplevd at du har vært forelsket, men at denne personen ikke følte det samme som deg. Da er det viktig å huske på at det ikke er deg det er noe galt med.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie.

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
account_circle