Hopp til hovedinnholdet

Liker en jente i klassen min! Trenger tips til å ta kontakt med henne!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Er en gutt på 13 og er veldig forelska i en jente i parallellklassen, men jeg tør nesten aldri snakke med hun. Sist jeg snakket med hun var da jeg spurte om jeg skulle ta søpla for hun, hun snudde seg og sa: Å hei, ja gjerne det! Hun smilte og jeg tror hun ble litt rød i kinnene tror jeg. I dag prøvde jeg og lære en jente i min klasse og holde pusten lenger og en gutt i klassen følte med på det, i friminuttet så jeg jenta jeg liker og hun er med i en gjeng med mange jenter, i gjengen var blant annet hun jeg lærte å holde pusten. Gutten som hadde sett på oss var med i gjengen og skapte et rykte om at jeg og hun jeg lærte å holde pusten var forelsket i verande. Da sa hun nei. Jeg liker hun heller ikke. Jenta jeg liker fikk hørtedet og jeg tror hun stolte på hun jenta jeg lærte og holde pusten. Litt senere i friminuttet kikket jenta jeg liker bort på meg og når jeg så det snudde hun hodet raskt. Jenta jeg liker går på ridning og elsker det, jeg har hest og liker å ri. Trenger tips!

SVAR

Besvart 16.10.2020 16:41:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle