Hopp til hovedinnholdet

Liker en gutt, og vil ta det første steget.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) Jeg er veldig forelsket i en gutt. Vi går ikke på samme skole, men jeg har møtt han en gang og jeg tenker på han hele tiden. Jeg vil gjerne vite om han liker meg, og jeg vil ta det første steget, begynne og snakke mer med han osv. men jeg er en veldig sjenert jente så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Det jeg er redd for er at han kanskje ikke liker meg, og hvis jeg begynner og snakke med han at han ikke vil fortsette vis dere skjønner. Så mitt spørsmål er da: hvordan kan jeg finne ut om han liker meg, og hvordan kan jeg ta det første steget vis jeg er så redd og sjenert?

SVAR

Besvart 19.11.2020 23:35:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
attach_file

9 flørtetips for Snapchat

Snapchat er en fin måte å få kontakt og bli kjent med andre på, men hvordan bør du gå frem for å flørte med noen du liker litt ekstra godt?

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle