Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt vennene mine synes er ekkel/nerd

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 15 år. I det siste har jeg vært mye med en gutt i klassen. Vi har ikke vært sammen alene men sammen med andre. Vi er veldig gode venner og har det gøy sammen. Jeg merker at jeg begynner å få litt følelser for han. Jeg vil alltid gå der han er og jeg vil være med han på fritiden. Jeg tenker også mye på han. Men det er noe som stopper meg. Alle vennene mine synes han er ekkel og han er på en måte «nerden» i klassen. Så derfor er jeg usikker på om jeg vil fortsette..... jeg vet at jeg burde gå for det jeg føler, men jeg har ikke fortalt det til noen fordi jeg er redd de syns jeg er rar. Trenger litt hjelp eller råd til akkurat dette. Håper på svar!

SVAR

Besvart 26.11.2020 20:19:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle