Hopp til hovedinnholdet

Er forelsket i venninne som driver på med noen andre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei gutt 15 snart 16. Jeg har en jente bestevenn jeg har kjent i noen år. I snart 1 år nå så har jeg vært skikkelig forelsket i henne. Men da hun liker noen andre blir det veldig tungt. Hun var eneste grunnen til at jeg ville stå opp og gå på skolen og i det hele tatt gjøre noe. Men nå da hun driver med en annen så har jeg veldig lite motivasjon til å gjøre noe. Har nesten ingen følelser og føler meg tom i magen og brystet hele tiden. Jeg spiser lite og sitter veldig mye nede på rommet mitt å gjør ingenting Jeg har ikke noe lyst til å leve lenger,men tenker IKKE på noe selvmord!

SVAR

Besvart 11.12.2020 12:56:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle