Hopp til hovedinnholdet

Burde jeg slå opp med ho eller la tiden helbrede?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Det er noe som plager meg utrolig mye, har ikke fått en god natt søvn på lenge. Kjæresten min har vært utro 5 ganger. Første gangen ho var utro så tilgi jeg ho. Og ho lovte at ho aldri sku gjøre det igjen, men bare 2 uke senere var ho utro igjen med en kompis av meg, og dagen etter på hadde ho sex igjen med en annen gutt. Dette ødela meg helt. Fikk selvmordstanker, tenkte hva jeg hadde gjort før og fortjene det. Men etter tid så begynte jeg og stole på ho igjen. Men så var vi utpå byen og vi skiltes, da hadde ho dratt på besøk til en gutt alene bare dem to og sett på film og kysset, så ho var utro igjen, hvis ikke jeg hadde tatt taxi og plukket ho opp, så hadde ho sikkert hatt sex med han. Og så har ho gjort flere ting som også er å være utro, for eksempel sende nakenbilder. Jeg er utrolig forelska i ho, så er derfor jeg har gitt ho så mange sjangser. Ho har ikke vært utro på 3 måneder no, men jeg har fortsatt vansker med og sove. Burde jeg slå opp med ho eller la tiden helbrede

SVAR

Besvart 14.12.2020 10:00:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Har partneren din vært utro?

Hva er utroskap? Hvilke reaksjoner er mest vanlig, og er det mulig å fortsette forholdet?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle