Hopp til hovedinnholdet

Føler meg tom innvending og mangler forutsigbarhet...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! I sommer flyttet det en gutt inn i hybelen i kjelleren vår. Vi skulle gå på samme skole, og allerede første dag ble vi godt godt kjent, og fant fort tonen. To og en halv måned senere ble vi offisielt sammen, men vi hadde da holdt på helt siden midten av august. Problemet er at han kommer fra Tynset og jeg bor på Hamar. Hver uke har han praksis på Tynset og drar da hjem dit. Jeg merker at jeg blir utrolig lei meg når han hele tiden reiser så mye fram og tilbake. Nå stengte i tillegg skolen, så nå skal vi ha hjemmeskole frem til juleferien. Derfor dro han idag hjem, og jeg kommer ikke til å få sett ham på mange uker... nå føler jeg meg bare helt tom innvendig og jeg bare merker at jeg har mistet all motivasjon for skole og generelt det meste. hva skal jeg gjøre?? Jeg syns det er så utrolig vanskelig med corona, for plutselig blir skolen erklært rød og da reiser han hjem på ubestemt tid. Jeg hater at jeg bare må ta dag for dag og ikke kan ha noe forutsigbarhet i hverdagen. Takk!!

SVAR

Besvart 15.12.2020 14:58:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

Påvirker koronasmitten hvordan du har det psykisk?

Det kan slite på oss mentalt når en annerledes situasjon varer lenge, slik som med koronasituasjonen. Har du psykiske vansker fra før, kan det blir vanskeligere å håndtere. Da bør du prate med noen.

 

Les mer
attach_file

Har du behov for å chatte med noen nå?

Du kjenner sikkert til spørretjenesten her på ung.no. Men trenger noen å chatte med akkurat nå? Da har vi laget en oversikt over hvilke gode chattetjenester som finnes.

 

Les mer
account_circle