Hopp til hovedinnholdet

En gutt jeg liker sender mixed signals

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

En gutt jeg liker sender mixed signals, og jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg! Først var han veldig flørtete og jeg ble interessert i ham. Flørtinga pågikk i omtrent en måned helt til han plutselig ghostet meg. Han ble plutselig skikkelig overlegen ut av det blå, og vi mista streak og gult hjerte på snap. Jeg tok dette veldig tungt, men var på vei mot bedringens vei helt til han tok kontakt igjen nesten en måned etter. Nå snapper vi et par ganger til dagen og av og til snakker vi om veldig hyggelige ting. Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke avviste ham, jeg tror jeg er forelsket... han har sagt ting til meg som man ikke sier for å være høffelig, han kan være veldig flørtete. Nå virker han uinteressert igjen, og jeg orker ikke mer av dette! Har lyst til å ghoste ham eller gjøre det klart for ham at jeg ikke vil fortsette å holde på hvis han skal være sånn! Vi går i samme klasse, så det hadde vært rart hvis jeg plutselig blokkerte ham. Skal jeg bare slutte å svare på snappene hans?

SVAR

Besvart 27.12.2020 12:40:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

9 flørtetips for Snapchat

Snapchat er en fin måte å få kontakt og bli kjent med andre på, men hvordan bør du gå frem for å flørte med noen du liker litt ekstra godt?

 

Les mer
attach_file

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre. Det gjelder både det som er fint og om det som er vanskelig, skriver ungdomsjournalist Julie.

 

Les mer
account_circle