Hopp til hovedinnholdet

Hvordan vet man at en er keen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hvordan vet man at en er keen? Jeg har blitt kjent med en fyr, og vi har snakket sammen i litt over 2 uker nå. Snapper ikke sammen hele tiden, vi snapper ikke mye akkurat men det er noen ganger snapper mye. Vi har i hvert fall daglig kontakt og vi jobber noen ganger sammen. Jeg har nylig blitt singel og han har vært veldig støttende, og det er da vi begynte å snakke sammen. Han spør mye om hvordan det går og hva jeg skal, uten at han spør om vi skal finne på noe. Usikker på om han flørter med meg eller ikke, men han gir komplimenter og kan kødde litt med meg. Jeg har hentet han på fest noen ganger, og sist gang så spurte jeg om vi ikke skulle være hos han, og han sa ja men han var trøtt. Han kom nærmere og nærmere, til slutt så la han seg på meg og jeg begynte å kose med han så han sovnet. Han la også armen inntil og over meg. Overtenker jeg eller hva? Vi henger ikke, men han har sagt ja om han ledig. Samtidig så er jeg redd for at dette er «vanlig» for han? Jeg vil ikke bli rejecta.

SVAR

Besvart 01.01.2021 23:49:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med en venn om vanskelige ting

Gruer du deg til å fortelle om noe du har på hjertet? Her får du tips til hvordan du kan ta en vanskelig prat med en venn.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
account_circle