Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt å ikke få følelsen av sommerfugler i magen ved forelskelse?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, i starten av desember ble jeg forelsket i en gutt som får meg til å føle meg super bra og behandler meg kjempe bra! Jeg har alltid følt at jeg ikke er bra nok osv, men han får meg til og føle meg bra nok. Men jeg har aldri vært forelska (men jeg vet at disse følelsene er helt spesielle) så aner ikke helt hvordan det er og like noen i lengre tid. Følelsen jeg har for han kommer og går og er veldig usikker på om de forsvinner eller om følelsen er sånn. Så det jeg lurte på om det er normalt og ikke alltid få de sommerfuglene som de første ukene? Og om det er normalt og ikke alltid ha de forelskede følelsene? Tusen hjertelig takk på forhånd Hilsen en veldig forvirra Jente

SVAR

Besvart 31.12.2020 10:02:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Jeg har aldri vært forelsket

Noen ganger kan det virke som om alle rundt deg er forelsket, men hva skal du gjøre når du ikke opplever å bli forelsket selv? Er det unormalt? Og hva skal til for å bli forelsket? 

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle