Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en gutt men han bor langt unna

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei!! Jeg tror jeg er forelsket i en gutt. Han er like gammel som meg. Han bor veldig langt unna meg (40 min med bil), men han har hytte bare 100m fra huset mitt. Jeg har aldri møtt han ordentlig, så jeg kjenner han ikke så godt. Og jeg vet at jeg ikke kan være forelsket i en gutt jeg aldri har møtt før. Eller det sier i hvert fall vennene mine. Jeg fikk han på snap i sommer av en annen venninne og vi snappet litt sammen. Jeg møtte han veldig ofte, men vi tok oss aldri tid til å snakke sammen. Da sommeren var over mistet vi kontakten. Men jeg har tenkt på han hver eneste dag siden jeg så han for første gang. Han er i tankene mine hele tiden og jeg har bare lyst til å bli bedre kjent med han og bli sammen med han. Han sitter liksom fast i hodet mitt. Jeg drømmer også ofte om han. Nå i det siste har vi begynt å snappe sammen igjen. Jeg har og bare lyst til å fortelle han hva jeg føler. At jeg liker han. Jeg har heller ingen venner jeg kan snakke med dette om

SVAR

Besvart 04.01.2021 11:04:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

9 flørtetips for Snapchat

Snapchat er en fin måte å få kontakt og bli kjent med andre på, men hvordan bør du gå frem for å flørte med noen du liker litt ekstra godt?

 

Les mer
attach_file

Ulykkelig forelskelse

Du har kanskje opplevd at du har vært forelsket, men at denne personen ikke følte det samme som deg. Da er det viktig å huske på at det ikke er deg det er noe galt med.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie.

 

Les mer
account_circle