Hopp til hovedinnholdet

Liker en som bor et stykke unna

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) Jeg liker en gutt som jeg har kjent hele livet mitt, men vi går ikke på samme skole. på snapp så chatter vi, og han virker litt forelska. Han spør om hvordan jeg har det osv. Hva skal jeg gjøre? jeg har likt han siden 1.kl og mamma møtte foreldrene på butikken og de sa at han hadde snakket masse om meg! Noen råd? Jeg føler meg fortapt i forelskelse! Vi bor ett stykke unna hverandre også så vi får ikke hengt sammen på fritiden eller noe sånnt heller :( Takk for evt svar

SVAR

Besvart 20.01.2021 21:56:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Nettkjærester

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet. Det kan være fint, men det kan også by på noen utfordringer. Vet du hva du bør tenke over hvis du har nettkjæreste?

 

Les mer
attach_file

9 flørtetips for Snapchat

Snapchat er en fin måte å få kontakt og bli kjent med andre på, men hvordan bør du gå frem for å flørte med noen du liker litt ekstra godt?

 

Les mer
account_circle