Hopp til hovedinnholdet

En gutt jeg liker er så sykt av og på! Hva vil han? Hilsen forvirret gutt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har et problem. Jeg liker en fyr, han er også gay. Jeg har likt han i over et halvt år no. Han er dønn så fin og alt. Jeg kommer ikke over han. Han fant ut at jeg likte han og på en måte avviste meg i jul i fjor, men etter det så vet jeg ikke helt hva han tenker. En dag snakker han med meg og snapper meg og klemmer meg osv.... og gjør ting så det nesten virker som at vi var mer enn venner. Mens neste dag er han så vidt rundt meg og bare «carer» meg på snap osv.... hva gjør jeg. Han gjør meg så forvirret og jeg vet ikke hva jeg skal tro. Vi har snakket litt «dirty», hvis du skjønner, av og til og sånn. Og neste dag er han ikke den samme lenger. Når han er med ulike personer er han ulik med meg. Jeg føler at hver uke må jeg bygge opp forholdet vårt på nytt. Jeg skjønner meg bare ikke på han. Hva vil han. Være venner? Være sammmen? Bare hooke/holde på? Eller vil han ikke være med meg? Pliiiis svar kjapt, jeg er virkelig i tvil her. Hilsen forvirret gutt.

SVAR

Besvart 20.01.2021 20:26:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er skeiv og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Hvordan like seg selv bedre?

Av og til føles det som om man ikke er verdt noen ting. For å få bedre selvfølelse må man endre måten man tenker på. Her er noen råd.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
account_circle