Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg vite at hun liker meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 13 år. Jeg liker ei jente VELDIG mye. Har lagt merke til at hun ser på meg ofte, men vi snakker ikke veldig mye. Er litt usikker på om hun liker meg.. Er det noen vei jeg kan kanskje være sikker på at hun liker meg? Jeg har noen bilder av henne, (ikke nakenbilder) og føler at jeg er en stalker xD Har bare lyst til å være med henne... Jeg er veldig usikker fordi jeg er kortere enn henne, (vet ikke om det er rart) men jeg elsker henne med hele mitt hjerte. Hun snakker veldig mye med alle andre guttene i klassen, men nesten aldri med meg. Tror kanskje hun unngår meg. Tidligere, så hadde vi sånne hjerter vi kunne skrive fine ting om hverandre anonymt, (trekning hver dag i desember) og jeg la merke til at det sto: "verdens beste crush". La også merke til at hun "blusha" litt da læreren sa opp den setningen... tror hun liker meg litt. Er jeg creepy fordi jeg tenker på mye på det? Jeg har veldig mye problemer med å få nye venner og kommer nok til å spørre mye her.

SVAR

Besvart 07.02.2021 12:54:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle