Hopp til hovedinnholdet

Korleis fortelje bestevenn at eg liker ho

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Æ e jenta på 15. har en venninna, vi e venner nu i 3 år. Ho e litt småfrekk med d e på kødd da. Så ho skjønner ikke at æ e mye snillere enn ho. Æ tror at æ liker ho men vet ikke kordan skal æ si det siden i fjor så sa æ at æ var bi å ho sa d samme å d var ho som likte mæ men æ var usikker på sånt type forhold så sa nei til å være sammen. Men nu skjønner æ at æ liker ho kanskje. Men ho liker en anna fyr, han e utlander, og jeg faktisk kj, men jeg vil ikke skrive først på grunn av æ alltid skrev først, så hvis æ slutter å skrive han skriver aldri t mæ igjen. Æ tror at d e slutt egt, siden d gått 1,5 uka fra sist gang vi var sammen å sist gang vi prata. Æ tror at han fått ikke d han ville så er han ikke interessert i meg lenger. Jeg la forstå ham at skal ikke ha sex akk når æ e 15, så prata vi hyggelig men han aldri skreiv igjen som skulle. Så nu vet æ ikke kordan skal æ fortelle bff min at æ liker ho uten å ødelegge vennskap:(

SVAR

Besvart 06.02.2021 15:21:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan kombinere venner og kjæreste?

Det er en deilig følelse å ha kjæreste, og det eneste du vil er antakelig å bruke all tid han eller henne. Men hva med vennene dine og deg selv? Glemmer du å ta vare på egne interesser og venners følelser midt oppi all forelskelsen?

 

Les mer
account_circle