Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt i klassen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, det har nylig begynt en ny gutt i klassen som jeg syns er ganske hot. De siste dagene har vi hatt en del blikkkontakt, noe som har fått meg til å føle sommer fugler i magen. Vi henger med forskjellige folk i klassen, og jeg har dermed ikke fått snakket med han (noe jeg er redd for uansett). Han er ikke etnisk norsk og snakker dermed ikke så veldig bra norsk, derofr tør jeg værtfall ikke å gå bort å snakke med han. Jeg vet heller ikke om han er skeiv, men tror ikke det pga at de han henger med er litt homofobiske. Poenget er at øyekontakten vi har hatt føler jeg har vært litt mer enn bare vanlig øyekontakt. Hvordan kan jeg spør han eller andre som kjenner han om han er skeiv uten at de skal fortså at jeg er keen på han, og hvordan kan jeg enkelt bli kjent me han?

SVAR

Besvart 25.02.2021 11:27:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er skeiv og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
account_circle