Hopp til hovedinnholdet

Vet ikke hvem av guttene jeg liker ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg begynte på en ny skole i sommer. Det var en gutt på trinnet mitt som pleide å stirre mye på meg, og han er en sjenert type. Han pleide å flørte ganske mye med meg mens jeg hang med vennene mine. Etter at skolen gjorde slik at klassene ikke kunne blande seg så fikk vi møtes noe særlig, hver gang jg gikk forbi klasserommet hans pleide han å se på meg og smile. jeg ble kjent med en gutt i min egen klasse. Jeg fikk plutselig en melding av han en dag (uten å ha gitt nr mitt til han) også begynte vi å snakke, men så sluttet han å starte samtaler, han starter dem bare på skolen. På skolen stirret han alltid på meg i timen, hver gang jeg snudde meg mot han snudde han seg fort vekk. Nå har vi hjemmenskole hver dag, og den første fyren og jeg har begynt å snakke mye sammen. Vi snakket i 4 timer en dag. Vi sier gn/gm. Men problemet er at de to guttene er veldig nærme hverandre, og jeg vet ikke hvem jg liker. Han første fyren pleier å ta kontakt en gang i blant, mens den andre aldri.

SVAR

Besvart 15.04.2021 22:25:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle