Hopp til hovedinnholdet

Hvordan komme i kontakt med ham?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) Jeg lurer bare på et par ting.... Jeg liker en gutt i klassen min, men jeg vet ikke om han liker meg og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å få han interresert i meg. Hvordan kan jeg få han til å forstå at jeg liker han? En annen ting jeg lurer på er : når man skal ha sex med en gutt, liker han at fitta skal være barbert eller vil han at den skal ha hår? Jeg har litt problemer med å ta kontakt med folk å sånn, så har du noen tips som kan gjøre dette bedre for meg? kan man bli gravid hvis man har sæd på fingrene mens man onanerer? klem :)

SVAR

Besvart 25.01.2011 13:54:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hvordan flørte på nett

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid, eller bare litt urolig fordi brystene dine er ømme, eller mensen er litt sen? Da kan du ta en graviditetstest.

 

Les mer
attach_file

Skal du fjerne hår eller ikke?

Du bestemmer selv om du vil fjerne hår på kroppen og i ansiktet eller ikke. Her får du noen tips og råd om hårfjerning.

 

Les mer
account_circle