Hopp til hovedinnholdet

Han er 31 og tror ikke han vil bli sammen med meg

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei jeg er ei jinte på 18 år og liker en på 31 år. Jeg har kjent han i 3 og halv mnd. Og jeg har blitt skikkelig glad i han, vi snakker sammen hele tiden. Han hjelper med meg alt og er stiller alltid opp for meg. Men når jeg er hos han, så handler alt om meg. Men når jeg ikke er hos han, så virker det som om at han glemmer meg helt:( og da for jeg ikke hører noe ting i fra han. før jeg sender melding til han. Og jeg føler meg at jeg tar kontakt hele tiden men han. Også før vi begynte å drive og det andre. Så snakket han skikkelig med meg, men etter vi har ligget sammen og drivet så virker han ikke interessert i meg mer. Og han kontakter meg bare når han savner å kose med noen eller meg. Ellers hører jeg ikke noe ifra han:/Jeg vet ikke hva jeg skal med det. jeg har lyst til å fortelle han hva jeg føler for han. Fordi jeg tror jeg har følelser for han, men tror ikke at han har det for meg. Jeg vil virkelig fortelle han at jeg har følelser for han,men jeg klarer ikke å fortelle det. Fordi jeg er så redd for at han ikke har det samme tilbake. og at jeg ødelegger alt det som er mellom oss... Jeg har prøvd så mange gangen å hinte til han at jeg er ikke bare til å bruke, jeg har følelser og jeg for følelser. men virker slik at han ikke er interessert i å høre på det jeg har å si. Hva mener du at jeg skal gjøre? :( trenger svar nå!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Det er det som ofte er problemet med å rote seg bort i menn som er så mye eldre enn deg. Det virker ikke som om du i det hele tatt har tenkt på det at han er 13 år eldre enn deg? Det betyr at han er på et helt annet stadie i livet enn deg, og ser etter helt andre ting i livet enn det du gjør.

 

Jeg tror nemlig at HAN har tenkt på at du er så mye yngre enn han. Selv om du kanskje ikke vil se det, så virker det som om han bruker deg, hvis man kan si det slik. Det virker ikke som om han vil ha et forhold med deg, men at han heller vil ha deg der når han trenger kos som du sier, eller når han vil ha sex.

 

Hvis du vil ha noe mer ut av forholdet, så må du prate med han om det. Du må fortelle han hva du føler slik at du får fastslått om han vil ha et forhold eller ikke. Han må ta et standpunkt, og det virker ikke som om han kommer til å gjøre det med mindre du konfronterer han. Når det er sagt så vil jeg at du skal tenke over om det er lurt å bli sammen med en som er 13 år eldre enn deg. Dere er på helt ulike punkt i livet. Du står foran flere år med utdanning hvis du skal ta høyere utdanning etter videregående, mens han skal jobbe. Dessuten må du se på hensiktene til en 31-åring som står i med en 18-åring. Hvorfor går han etter noen som er så mye yngre? Hva vil han med det? Er han forelsket i deg? Jeg vil bare at du skal tenke nøye over det slik at du ikke ender opp med å bli såret. Kan du fortsatt ha den samme omgangskretsen hvis dere blir sammen? Dere kommer jo neppe til å gjøre ting sammen med felles venner i og med at dere har helt ulike omgangskretser og venner som liker helt ulike ting.

 

Mvh

Ungdomsredaksjonen, ung.no


Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell