Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er jeg betatt eller forelsket?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) Jeg er en jente på 19 år som er usikker på om jeg forelsket eller bare betatt.. Jeg har aldri hatt noen kjæreste og har aldri vært forelsket før. Jeg har problemer med å like folk ut fra utseende, jeg liker alltid folk ut fra hvordan de er på innsiden. Det er en gutt på skolen som er veldig snill, hyggelig og forståelsesfull. Jeg møter han som regel 2-3 ganger i uka på skolen, men snakker med han maks 5 minutter hver gang. Når jeg snakker med han blir jeg litt satt ut, jeg er litt usikker på hva jeg skal si, så det er som regel han som finner noe å snakke om. Jeg har prøvd å finne på noe å si på forhånd, men jeg glemmer det med en gang jeg ser han. Han hilser på meg når han går forbi meg i gangen, og jeg hilser tilbake. Når jeg ikke er på skolen tenker jeg på han veldig ofte, og jeg merker jeg blir varm inni meg og hjertet begynner å banke fortere når jeg tenker på han. Jeg prøver å ikke tenke på han når jeg er sammen med andre. Jeg likte ikke dialekter før heller, men han er fra Kristiansand og jeg har begynt å like den dialekta, eller så har jeg bare begynt å like stemmen hans.. usikker.. :/ Det er litt vanskelig å vite hva og hvor mye jeg må skrive for at dere kan hjelpe meg. Klarer dere ut fra dette å svare på om jeg er forelsket eller bare betatt? Og hva er egentlig forskjellen?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer