Hopp til hovedinnholdet

Jente 19, følelser for en på 35

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er ei jente på 19 år som begynner å få veldig følelser for en på 35 år. Vi treffes og er veldig mye med hverandre. Han sier mange fine ting til meg, og kommer med mange komplimenter, men han ber meg om å ikke like han for godt også sier han at vi får se hva som skjer. Hva kan dette bety?? Han har vært gift og har 3 unger, så skjønner at han vil ta ting veldig sakte, men hvorfor sier han så mye forskjellig?? Kan det være at han er usikker på om det kan bli noe mellom oss?? Han sier jo at han ikke bryr seg om aldersforskjellen fordi jeg er ikke som de fleste 19- åringene, jeg er veldig voksen for alderen. Men jeg skjønner ikke helt hva han vil frem til?? Håper du/dere kan hjelpe meg og gi meg et svar! Hilsen ei veldig usikker ei.

SVAR

Besvart 04.05.2011 14:49:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
account_circle