Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en to år yngre gutt. Hvordan kan jeg få kontakt med han?

Jente 15 år
 

Spørsmål

jeg er veldig forelsket i en gutt på skolen min. han er 2 år yngre enn meg...jeg går i 10ende, og han går i 8ende. og jeg føler at det er litt rart. jeg er på en annen profil på facebook når jeg snakker med han fordi jeg ikke vil at han skal vite at det er meg. hva kan jeg gjøre for at han skal legge merke til meg? eller for å få kontakt med han? håper veldig på svar, er desperrat! - Hilsen Desperat ;)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det helt normalt og absolutt ikke rart å bli forelsket i noen som er to år yngre. Jeg tenker at en god måte å få han til å legge merke til deg på, er å prøve å få blikkontakt og smile litt. Jeg vil også anbefale deg at du snakker med han fra din egen facebookprofil. Hvis du vil ha kontakt med han, er det jo dumt at han tror at han snakker med en annen. Etterhvert kan du jo prøve å snakke med han ansikt til ansikt. Det er egentlig den beste måten å bli kjent med hverandre på, og jo bedre kjent dere blir, jo enklere vil det være å snakke sammen, og å flørte litt. Jeg legger ved noen artikler. Les dem, så får du noen gode tips. 

 

Lykke til!

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell