Hopp til hovedinnholdet

en fyr som er 8 år eldre enn meg

Jente 16 år
 

Spørsmål

hei, jeg er 16 år og har aldri hatt en ordentlig kjæreste.. er det normalt? og i 2010 traff jeg en fyr som er 8 år eldre enn meg på en leir og jeg falt virkelig for han og det var virkelig kjærlighet første gang jeg så han inn i øynene.. vi er litt sammen på en klubb men vi snakker nesten ikke sammen lengre, men jeg har begynt å drømme/fantasiere over han... han har en dame. hva skal jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for spørsmål!

 

Det er helt vanlig å ikke ha hatt en ordentlig kjæresten når man er 16 år. Ikke rush inn i ting bare fordi du føler et tidspress. 

 

Når det kommer til han du liker, tror jeg det beste er å la ham være for nå. Han har tross alt kjæreste, for ikke å glemme at han er ganske mye eldre enn deg. Dere er på helt forskjellige steder i livet og i helt andre omgangskretser også, vil jeg tro. Dette gjør det vanskelig å opprettholde et sunt og godt forhold. 

 

Jeg synes heller at du skal prøve å bli bedre kjent med gutter på din egen alder- det finnes sikkert mange søte du ikke en gang har lagt merke til fordi du har vær for opphengt i han andre. Se deg litt rundt, og vær åpen for nye inntrykk!

Lykke til,

 

Hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell