Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få henne interessert og bli sammen med henne?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :P Jeg liker ei jente og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre :/ For å gjøre det lettere og forstå så skal jeg forklare hele "historien" hvis du kan kalle det det... Vel hu jeg liker da og venninna hennes gikk ofte rundt med meg og en kompis, men så ble kompisen min og venninna hennes uvenner og da ble hele greia "oppløst" liksom. Og en dag kom ei i klassen min og tok ut hun jeg liker fra klasserommet og satte henne ned ved siden av meg og sa at jeg skulle spørre. Resultatet var at hun ikke prata med meg på en del tid. Nå er vi liksom gode venner igjen...prater en del på skype med videosamtale, "flørter litt" hvis det er mulig og kalle det det, men jeg tørr ikke å spørre fordi jeg er er redd for å få et nei. Jeg liker henne utrolig godt og vil ikke ha et nei. En annen kompis av meg fortalte meg at hun liker en i klassen over meg. Jeg ble ganske irritert - ikke bare fordi hun kanskje liker en annen person , men fordi han "andre personen" hadde en kjæreste som han var utro mot. Vil ikke at han skal være det med henne hvis de blir sammen og. Jeg tenker på henne hele tiden og kan ikke slutte å tenke på henne. Hun er snill, grei, søt og snill. Hun er alt! Hu er alt jeg ser på en måte. Det er utrolig fint å være med henne og vi ler mye OSV. Har likt mange før liksom, men ikke på denne måten - ikke så intenst liksom. Jeg vil være med henne hele tiden og aldri slippe tak. Åssen skal jeg få henne interessert? Åssen skal jeg få blitt sammen med henne?

SVAR

Besvart 19.04.2012 12:25:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Hvordan flørte på nett

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle