Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Noen dager bryr han seg, andre dager er han veldig care

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! For ca 3 uker møtte jeg en gutt. Fikk vite av en venninne at han likte meg, og snakka en del med han på facebook osv. Men på det tidspunktet kjente jeg han ikke så godt, så jeg var litt skeptisk. Men etterhvert begynte jeg å like han, og vi snakket fortsatt en del sammen. Og det virket som han likte meg også. For to dager siden var jeg med han på jobben, og vi hadde det kjempekos, han klemte meg masse osv. Men nå har han begynt å ikke bry seg, men jeg liker han fortsatt, men vet ikke hva han føler lenger, burde jeg fortsette å prøve eller bare gi opp? Det samme har nesten skjedd før også, at han plutselig har blitt så care, en dag snakker han masse med meg, men neste så sier han så vidt hei. Hva vil han egentlig? Fra forvirret og forelsket jente..

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer