Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en jente i 8. klasse som er forelska i en gutt i klassen min...

 

Spørsmål
Hei! Jeg er en jente i 8. klasse som er forelska i en gutt i klassen min. Han driver lissom og flørter med ganske mange jenter. Han har lissom flørta litt med meg også, litt sånn pervo. Når vi sitter i timen hender det vi får blikkkontakt og da hever han øyenbrynene, blunker eller smiler. Alt var greit helt til en dag, da begynte han for første gang å snakke med meg på msn. Vi prata og flørta og han spurte meg hvem jeg likte. Jeg sa han. Han sa han ikke likte noen. vi fortsatte å prate og flørte, men senere om kvelden logga jeg meg på igjen. Han hadde spurt en av mine beste venninner om jeg likte han. Han spurte meg om jeg mente det jeg sa, men jeg syntes det ble litt dumt siden han ikke hadde sagt at han likte meg, så jeg sa vet ikke. Neste dag sa vi ikke et ord til hverandre.
I dag er det skidag og jeg skulle egentlig stå på slalom men jer orker ikke så jeg sa til foreldra mine at jeg er syk. Jeg er kjempelei meg. Jeg skulle ønske jeg ikke hadde sagt noen ting til han, for jeg er redd han ikke vil prate med meg mer. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Kan dere hjelpe meg???
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.
Det er ikke alltid like enkelt å være forelsket, og vi jenter har en tendens til å gruble og analysere alt vi sier. Jeg er ganske sikker på at denne gutten faktisk ble veldig smigret over det du sa, og jeg synes overhode ikke at du skal være flau over det. Gi han litt tid. Det er mulig at han liker deg (og det kan jo virke sånn :), men at han ikke vet helt hvordan han skal oppføre seg. Jeg råder deg til å prøve å være deg selv. Gå på skolen, smil og vis hvor vakker du er. La han få øynene opp for deg. Dersom du gjemmer deg eller oppfører deg som at du angrer, vil nok dette virke mot sin hensikt. Gutter liker litt selvsikre jenter,som sier hva de mener. De bruker bare av og til litt tid på å fordøye dette.
Masse lykke til.

Vennlig hilsen helsesøster.
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Den store snustesten

Hva er en snuslomme?