Hopp til hovedinnholdet

Vi bor 3-4 timer unna hverandre. Kan dette fungere i et forhold?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg og en gutt( halvt år eldre enn meg) ble kjent med hverandre på en leir sommeren 2011, kom hjem fra leiren hørte ikke noe fra han. Vi begynte og chatte og skype med hverandre starten av 2012, vi har blitt veldig godt kjent med hverandre! Han sier til meg glad i deg, elsker deg og liker deg. Jeg trur jeg har blitt forelska i han, og jeg vet at han er forelska i meg, det har han sakt! Snart skal vi på leir sammen igjen, gleder meg så. Men det er bare det at vi bør 3-4 timer unna hverandre. Trur du/dere at det kunne funka? Og hvordan kan jeg si til foreldrene mine at jeg har fått kjæreste som bør så langt unna? Hvis det skjer. Vi har samme interesser, og han er kristen og det er jeg også... Hva trur du, kunne det gått? Og en ting til hvordan kysser man første gang? Tusen takk på forhånd.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Så fint at du har funnet en du liker og som liker deg også! Avstandsforhold kan være utfordrende, men det kan også fungere fint selv om man bor langt unna hverandre. Jeg synes du skal se hva som skjer på leiren. Hvis dere fortsatt liker hverandre og har lyst til å bli sammen, synes jeg dere skal prøve det. Hvis det ikke funker, så har dere prøvd, og hvis det funker, så er det jo kjempebra. Hvis dere blir sammen, så tror jeg den beste måten å si det til foreldrene dine er å bare si det som det er. De synes sikkert bare det er hyggelig, og det er lurt at de vet det, for da kan de kanskje hjelpe deg med å kjøre når du skal besøke han og sånt. Det kan også hende at de har noen gode råd om hvordan dere kan løse avstandsproblemet best mulig. 

 

Første gang man kysser kan man være litt redd for å gjøre noe feil, eller være usikker på hva man skal gjøre. Det er forskjellig fra person til person hvordan man liker å kysse eller bli kysset, så det finnes ingen fasit på hva som er riktig. Et godt tips kan imidlertid være å starte rolig med et lite kyss uten å åpne munnen så mye. Etterhvert kan du åpne leppene dine mer og på en måte kysse mer av hans lepper. Det er veldig individuelt om man liker å kysse med tunge eller ikke, så det kan være lurt å prøve seg frem forsiktig med dette. Hvis du er usikker på om han du kysser liker måten du gjør det på, er det lurt å spørre. Det viktigste er å prøve seg frem og finne den metoden man liker best, og jo mer kan kysser jo flinkere blir man. 

 

Les artikkelen under om avstandforhold.

 

Lykke til!

 

Hilsen ungdomsredakjsonen, ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse