Hopp til hovedinnholdet
Nervøs jente (colourbox.com)
Følg ung.no på Snapchat
Følg ung.no på Snapchat

hvordan kliner man?

Jente 13 år
 

Spørsmål

HEI! JEG HAR MØTT EN GUTT JEG LIKER HAN OG HAN LIKER MEG! MEN I MIN KLASSE ER DET SÅNN NEI ÆSJ KYSSING! mens der er det Kining og andre ting men problemet er hvordan kliner man??? jeg tør ikke og kline med noen og det er sååå kleint

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det første du må huske på er at du ikke skal gjøre noe du synes er ubehagelig. Dersom du ikke enda tør å kline med noen, og dersom du synes det virker ukomfortabelt og skummelt burde du ikke gjøre det. Vent til du føler deg klar og til du faktisk har lyst!

 

Når du bestemmer deg for at du har lyst til å kline er det lurt å gå litt rolig fram. Det kan være lurt å starte med å kysse med lukket munn. Dette kommer nok naturlig. Etterhvert kan du på en måte åpne munnen litt mer, slik at du "får tak i mer" av leppene hans. Følg med på hverandres reaksjoner: er dere begge komfortable, eller er det noe dere burde endre på? Som sagt er det forskjellig hva man liker, men det beste tipset jeg kan gi, er nok å starte forsiktig, og så heller "ta mer i" etterhvert, og å følge med på den andres reaksjoner.

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse