Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er sex med en tremenning incest?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en 18 år gammel gutt, som bor i Bærum. Jeg var på en hyttetur med noen kamerater på hytten min i Larvik. På nabohytten min bodde tilfeldigvis tremeninngen min. Jeg hadde langt stund, siden hun hadde studert i Bergen. Hun hadde blitt veldig fin og spesielt hadde hun fin rumpe. Jeg ble veldig kåt på rumpa og fikk følelser for henne. En kveld så valgte jeg å kastet ut bestekompissen min fra rommet vårt, for å ligge med henne. Det hele startet med at jeg begynnte å flekse og vise fram muslkene mine. Hun ble tent og det hele endte med at hun tok av seg klærne. Det endte med sex og jeg angrer ikke. Er dette Incest? Hva skal jeg gjøre? skal jeg fortelle vennene mine om dette? (jeg sa at de var retards når spurte om det) Hilsen desperat gutt på 18år, som har lappen og båtførerprøven.

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer