Hopp til hovedinnholdet

Er jeg forelsket eller bare litt betatt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en del jeg lurer på, og trenger hjelp med å forstå så jeg håper jeg får et svar så snart som mulig, takk på forhånd, digger siden! Vel, jeg er en jente på 15 år, jeg har fått ganske god kontakt med en fyr i det siste som egentlig er "bestevenn" med søskenbarnet mitt. Han er selv 15 år, men går i tiende, selv går jeg 1. videregående. Ettersom jeg flyttet på hybel i slutten av sommeren, så fikk jeg ikke se ham på lenge, og tenkte, ja. Kommer meg vel over det! Men da han kommenterte hos en venn av meg på facebook, meldte jeg ham for å gi ham creds for en burn mot en annen. Han begynte så å spørre hvordan det var der jeg bodde nå. Jeg sa at det var bra og alt slikt og at den plassen var til å anbefale. Allikevel, vi snakket resten av den kvelden og dette var sist onsdag, første samtalen på facebook mellom oss, og alt startet med "nice burn!" Til sammen de siste dagene har vi sendt 1531 meldinger, og dette er til fredagen siden han ikke hadde nett på lørdagen. Allikevel på søndagen så var jeg med ham og noen andre venner. Jeg så litt ekstra godt på han, han er ganske så skjønn på en måte, den type gutt jeg lett faller for. Han har også motivert meg til å slutte med alkohol, og fortsette å jobbe med leksene mine, noe jeg liker veldig godt at han gjør! Men på den søndagen så satt jeg rett ved siden av ham da vi hadde film maraton med en gjeng, var meg og 5 andre gutter og ham. Det var litt trangt i sofaen, og jeg satt litt ekstra inntil han, hehe. Han snakket masse med meg gjennom filmen, de andre drev og klaget over det da. Han hadde også foten klemt inntil min, noe som fikk det til å krible litt ekstra. Han vurderer å flytte til der jeg har flyttet til og med! + at før jeg gikk så sa jeg til ham, "åh, må snart gå nåå!" og han bare sånn, "neei, jeg kommer til å savne deg! du skal jo reise i morgen også, hmm." Også så han trist inn i øynene mine. Det var så søtt! -Jeg føler jeg kommer til å savne han jeg også så det sa jeg i til han da! Venninna mi tror jeg er utrolig forelsket og mener jeg skal satse på han fordi det virker som om han liker meg sa hun! :) men jeg vet fortsatt ikke om det er helt forelskelse, muligens er jeg betatt, jeg er ikke sikker. Hva tror du etter det jeg har skrevet her?

SVAR

Besvart 16.09.2012 13:07:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle