Hopp til hovedinnholdet

Jente, 14, forelska i lærern

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg er 14 år og har et stort problem! jeg er forelska i en lærer på skolen min. hun hvar kontakt læreren min i fjor og da hadde vi veldig mye kontakt og jeg har vert forelska i hu et år nå. hun har fått det med seg, men det er veldig vanskelig og konsentrere meg på skolen og jeg klarer ikke lese lenger. jeg gjør det utrolig dårlig nå og det liker jeg ikke forige uke utløste jeg brannalarmen og ble utvist endag fra skolen, det gjorde jeg fordi jeg ville ha opmerksomhet, men jeg har gjort mye mye mere som ikke er noe bra. jeg vil ikke ha det sånn, men det er veldig vansklig og gjøre noe med. det værste er at jeg blir så sjalu på andre elever som nermer seg hu at jeg klikker. hu er 27 år foresten. siden det liker jeg egentlig ikke gutter lenger bare damer. pliiiz hjelp meg med det her.

SVAR

Besvart 27.09.2012 00:12:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelska i læreren

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme matteformler. Treneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Mange har opplevd lignende «håpløse» forelskelser.

 

Les mer
attach_file

Betatt av en kjendis?

Er du blant dem som tenker på en kjendis hele tiden, og føler deg forelsket? Du er ikke alene. Her kan du få inspirasjon til hvordan takle forelskelsen så den ikke overtar hele hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen i ung.no

 

Les mer
account_circle