Hopp til hovedinnholdet

Hvordan fortelle henne at jeg liker henne? Hvordan spørre om å bli sammen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.. gutt på 12 år.. jeg liker ei jente i klassen.. jeg flørter med henne og jeg TROR ikke ho veit at jeg liker henne.. vi snakker en del sammen.. hvordan kan jeg si til henne at jeg liker ho??? jeg er veldig forvirra... jeg har kjent henne i 7 år nå og har hatt litt kontakt med ho før.. men ikke heilt skikkelig.. jeg har veldig lyst til å bli sammen med henne.. men hvordan skal jeg spørre???? 1 ting til er at jeg har dårlig sjølv-tillit.. så jeg snakker ikke for mykje med henne før jeg blir blyg.. Hvordan si at jeg liker henne evt spør om å bli sammen??? hadde håpa på svar?? MVH ANONYM

SVAR

Besvart 07.10.2012 14:21:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hvordan flørte på nett

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle