Hopp til hovedinnholdet

Familien sier jeg ikke skal være sammen med ham pga aldersforskjellen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hallo, jeg er ei jente på 17 år som er sammen med en gutt/mann på 26 år. Familien min sier att jeg absolutt ikke skal få lov til å være sammen med han pga aldersforskjellen pluss att vi begge to sliter med rus. Jeg elsker den gutten å vil absolutt ikke ende det bare fordi folk er imot att vi er sammen. Burde jeg høre på de? eller burde vi følge hva vi føler?

SVAR

Besvart 16.10.2012 20:39:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spørsmål eller bekymringer om rus?

Er du nysgjerrig på ulike rusmidler? Vil du bli rusfri? Eller har noen i familien din et rusproblem? Da er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle