Hopp til hovedinnholdet

Hvem skal jeg velge? Hvem liker jeg best?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Forelsket eller betatt? I sommer møtte jeg denne søte og snille gutten. La oss kalle han Pål. Pål var en fyr som jeg delte mange interesser med og var koselig å prate med. Vi møttes noen ganger på ettermiddags tid ilag og kunne sitte å prate i timesvis. Når jeg så han inn i øynene glemte jeg fort hva jeg skulle si og det var en ganske spesiell følelse. Han sa alle de rette tingene og brydde seg faktisk om meg. Når jeg skulle møte han fikk jeg nesten sommerfugler i maven. Det gikk en stund og vi møttes igjen på samling. Jeg kunne ofte føle at han så på meg konstant, og gikk etter meg hele tiden( Ivertfall holde øye med hvor jeg var HELE TIDEN) bare jeg var på do lurte han på hvor jeg ble av, noe som jeg bare syntes var slitsomt. Hele tiden: hvordan går det, hvor var du, hva skal du gjøre nå, skal vi gå dit.. Nesten som at vi skulle være i lag hele tiden. Når han satt å pratet med meg kunne jeg ikke la vær å oppdage at min tidligere flørt satt å så med et sjalu blikk mot oss. Hver gang jeg skulle prøve å prate med han(For å komme meg unna pål) Gikk han liksom unna, men når vi sto langt unna hverandre så han ofte på meg. Jeg trodde i begynnelsen at jeg hadde følelser for Pål, men hvorfor tenker jeg på min gamle flørt? Pål er på en måte perfekt. Han er interrissert i musikk(noe jeg er) han skriver lange og søte mellinger, ringer og sier han savner meg, bryr seg osv. mens min gamle flørt prater nesten ikke med meg(men sender meg masse blikk) han er vanskelig å prate med, men samtidig har jeg så lyst å barre gå bort å kysse han.. Skjønner ikke hvorfor jeg får så skyldfølelse når Pål sier at han savner meg eller er glad i meg, når han er så skjønn..

SVAR

Besvart 11.11.2012 14:42:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle