Hopp til hovedinnholdet

Tror dere også at han liker meg eller bare at han likte kroppen min?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg er en jente fra Oslo, og er 14 år. Jeg har et stort problem eller det er stort for meg da! Jeg møtte en gutt på en fest.Han var så søt, kjekk,men det som fikk meg til å falle for han var vel smilet hans og øynene! Jeg ble helt borte! Jeg tenker bare på han hele tiden, aldri har jeg tenkt slik om en gutt, selv om jeg har likt mange! Jeg følte derfor at jeg var forelsket i han! Han viste seg å være sønnen til mammean min sin bestevenn sin mann sin søster. en dag han var hos oss med familien min, skulle vi se på film, og han putta hånda si oppi bukselomma mi bak på buksa...Dermed fikk jegh en følse... Tror dere oxo at han liker meg eller bare at han likte kroppen min?

SVAR

Besvart 15.11.2012 23:40:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle