Hopp til hovedinnholdet

Føler at jeg liker alle gutter jeg ser, og begynner å oppføre meg rart.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hallo :) jeg vet ikke hva som har skjedd med meg ,men nå for tiden blir jeg fort forelsket i gutter..Med engang jeg ser dem får jeg en følelse som sier at jeg liker dem.. Det er også et problem siden hver gang de går forbi meg eller noe slikt, blir jeg helt rar og begynner å gjøre dumme ting..Jeg prøver å vise meg frem.. Men siden det er så mange kansje over 50 bare på skolen min!!!! jeg lurer på om dette er ekte kjærlighet eller det har noe med årene å gjøre..om det finnes ebn vei for å ikke få denne følsen.noen råd svar fort er dere snille :) <3

SVAR

Besvart 15.11.2012 23:49:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Hvordan flørte på nett

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle